آغاز روند سروی تثبیت یک‌هزار جریب زمین برای اعمار سردخانه‌های معیاری در ولایت تخار 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۱:۳۲
آغاز روند سروی تثبیت یک‌هزار جریب زمین برای اعمار سردخانه‌های معیاری در ولایت تخار 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند سروی و تثبیت ساحات مناسب به‌منظور تخصیص یک‌هزار جریب زمین امارتی برای اعمار سردخانه‌های معیاری در ولایت تخار، براساس حکم امیرالمؤمنین و هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سه روز بدین‌سو آغاز گردیده است.
در همین راستا، جلسه هماهنگی تحت ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور متخصصان زراعت، آمریت امور زراعتی و انجینران آمریت تخنیکی زمینداری برگزار شد که در آن ترکیب هیأت سروی، برنامه کاری و معیارهای تخنیکی انتخاب ساحات مشخص گردید.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری اعمار سردخانه‌های معیاری را یک نیاز اساسی دهاقین دانسته و تأکید کرد که ایجاد این تأسیسات می‌تواند در ارزش‌افزایی محصولات زراعتی، کاهش ضایعات پس از برداشت، تنظیم عرضه و تقاضا و تقویت اقتصاد زراعتی نقش مؤثر داشته باشد.
بر اساس تصمیم این جلسه، هیأتی تخنیکی به ولسوالی‌های کلفگان، ورسج و فرخار اعزام شد و روند سروی و تثبیت ساحات در این ولسوالی‌ها تکمیل گردیده است. این روند در سایر ولسوالی‌ها نیز ادامه دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع مواد حمایتی برای مالداران در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری یک مؤسسه همکار، برای ۲۹۱ تن  از مالداران در ولسوالی چهار بولک  به مقدار ۲۰۰ کلیو گرام مواد حمایتی توزیع کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در دایکندی

کمپاین نهال‌شانی با شعار «احیای زمین؛ سنت پیامبر اسلام» در محوطه پوهنتون دایکندی با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست حفاظت محیط زیست و شاروالی این ولایت آغاز شد.
این برنامه. . .

بازگشت به خبرها