احداث باغ‌های مثمر به‌منظور بهبود معیشت دهقانان در ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۰:۳۷
احداث باغ‌های مثمر به‌منظور بهبود معیشت دهقانان در ولایت بدخشان

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور تقویت معیشت دهقانان و بهبود مصونیت غذایی خانواده‌ها، روند احداث باغ‌های مثمر در ولایت بدخشان در چارچوب پروژه «تاب‌آوری سیستم غذایی» آغاز شد. این پروژه از سوی مؤسسه شلتر فارلایف با همکاری و هماهنگی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان و با حمایت مالی دفتر برنامه جهانی غذا تطبیق می‌گردد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، باغ‌های مثمر در حومه شهر فیض‌آباد و همچنان در ولسوالی‌های بهارک و ارغنجخواه برای مستفیدینی که قبلاً سروی و انتخاب شده‌اند، احداث می‌شود. در این چارچوب، نهال‌های مختلف مثمر در زمین‌ها و تراس‌های از پیش آماده‌شده غرس خواهد شد.
در مراسم آغاز عملی این برنامه در شهر فیض‌آباد، فریدالله شهرانی مدیر عمومی تحقیقات آمریت امور زراعتی و طوریالی عادل مسئول بخش زراعت مؤسسه شلتر فارلایف حضور یافتند. آنان پیرامون اهمیت احداث باغ‌های مثمر در بهبود دسترسی خانواده‌ها به میوه‌جات، افزایش عاید و تقویت مصونیت غذایی سخن گفته و رهنمودهای لازم را برای حفظ و مراقبت باغ‌ها ارائه کردند.
مسؤولان تأکید کردند که تطبیق این‌گونه برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه سکتور زراعت، افزایش تولیدات باغداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها داشته و در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۴
Background image

برای ۳۴ دهقان در ولسوالی نهرشاهی بلخ پیاز زعفران توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست‌به‌دست»، برای ۳۴ تن از دهقانان قریه سیاه‌گرد ولسوالی نهرشاهی، ۶ هزار و ۳۸۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۳
Background image

فعالیت‌های مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی در بدخشان نظارت و ارزیابی شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از فعالیت‌ها و دستاوردهای مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی (Global Roots)  در بخش تطبیق پروژه «باغچه خانگی» نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۳۶
Background image

برای ۱۵۰ خانواده نیازمند در ولسوالی قوش‌تپه جوزجان مواد غذایی توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور رسیدگی به مشکلات خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمند، برای ۱۵۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه ولایت جوزجان، کوپن مواد غذایی توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی ریاست زراعت،. . .

BACK TO NEWS