توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی چمتال

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۲۱
توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی چمتال

۱۵ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی چمتال با همکاری دفتر آغاخان، روند توزیع وسایل زراعتی را برای شماری از دهاقین و باغداران علاقه‌مند به ایجاد حوض‌های پرورش ماهی و تطبیق سیستم آبیاری قطره‌ای تطبیق کرد.
در این برنامه، دهاقین و باغدارانی که قبلاً از سوی دفتر همکار شناسایی و ثبت شده بودند و دارای باغ به مساحت یک جریب بوده و تمایل به استفاده از روش‌های نوین زراعتی داشتند، از وسایل مورد نیاز بهره‌مند گردیدند. اقلام توزیع‌شده شامل بیل، کلنگ، کراچی دستی، چانته محلول‌پاش، قیچی شاخه‌بُری، متر، تار رجه و ادویه حشره‌کش به مقدار لازم بود.
هدف از این اقدام، تقویت توانایی‌های دهاقین و باغداران در راستای انکشاف زراعت مدرن، افزایش حاصل‌دهی و بهبود مدیریت منابع آبی عنوان شده است. مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چمتال از همکاری دوام‌دار دفتر آغاخان قدردانی نموده و بر تداوم چنین برنامه‌های حمایتی تأکید کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها