تدویر کورس آموزشی باغداری و توزیع وسایل زراعتی برای باغداران تجارتی در کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۵
تدویر کورس آموزشی باغداری و توزیع وسایل زراعتی برای باغداران تجارتی در کاپیسا

۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور ارتقای ظرفیت کاری باغداران و تقویت اقتصاد دهاقین، کورس آموزشی باغداری برای ۱۴ تن از مستفیدین باغات تجارتی گیلاس در ولایت کاپیسا برگزار گردید. این برنامه به اساس پلان ریاست باغداری و با بودجه منظور شده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به مدت یک روز تدویر شد.
در جریان این کورس، مراحل مختلف باغداری شامل آماده‌سازی زمین باغ، انتخاب نهال، نقشه‌کشی، غرس نهال و مدیریت آن به باغداران آموزش داده شد. هم‌زمان، وسایل زراعتی مورد نیاز شامل یک پایه بمبه سمپاشی (دوآ پاشی)، یک عدد قیچی فیلکو درجه اول، کج بیل، متر و رجه، میان شرکت‌کنندگان توزیع گردید.
توزیع وسایل و آموزش‌ها با حضور محترم مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، و خواجه محمدشفیع صدیقی، آمر امور زراعتی و مدیر ترویج باغداری انجام شد. هدف از این برنامه توانمندسازی باغداران، ارتقای ظرفیت کاری آنان و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین در سطح ولایت کاپیسا و کشور عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها