تنظیم همه‌جانبه علفچرها در ولسوالی قادس ولایت بادغیس

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۴
تنظیم همه‌جانبه علفچرها در ولسوالی قادس ولایت بادغیس


۳۰ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب پلان انکشافی خویش و با همکاری جامعه محلی، برنامه تنظیم همه‌جانبه علفچرها را در ولسوالی قادس، حوزه گنبد، تطبیق و تکمیل کرد.
در جریان این برنامه، ساحه گسترده‌ای از علفچرها به سیستم تناوب چرا (چرای نوبتی) تنظیم گردید تا استفاده پایدار از منابع علفچر و جلوگیری از تخریب آن تضمین شود. همچنان یک باب حوض خاکی با هدف تقویت آب‌های زیرزمینی و تأمین آب مورد ضرورت مواشی حفر گردید.
به‌منظور جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش تخریب علفچرها و کمک به تغذیه آب‌های زیرزمینی، چکدم‌هایی از مواد محلی اعمار شد. علاوه بر آن، بخشی از علفچرها به‌گونه قرنطین‌شده و به چند بخش تنظیم گردید تا زمینه جمع‌آوری تخم علوفه‌جات خوش‌خوراک، احیای مجدد و احیای طبیعی فراهم شود.
همچنین برای بلند بردن آگاهی جامعه مالداری، برنامه‌های آموزشی در مورد اهمیت علفچرها و تأثیرات آن بر محیط زیست راه‌اندازی شد.
این فعالیت‌ها تحت نظارت هیئت ولایتی و تیم تخنیکی آمریت منابع طبیعی و با استفاده از بودجه انکشافی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری انجام شده و کارهای عملی آن به‌گونه کامل در ساحه تطبیق گردیده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها