حفر بیش از ۸۱ هزار چاه جذبی و چکدم برای مهار آب‌های باران در ولایت هرات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳
حفر بیش از ۸۱ هزار چاه جذبی و چکدم برای مهار آب‌های باران در ولایت هرات

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت هرات اعلام کردند که به منظور ذخیره و مهار آب‌های باران، تاکنون بیش از ۸۱ هزار چاه جذبی، حفر چقری و چکدم در سطح این ولایت ساخته شده است.
به گفته مسوولان، در نخستین بارندگی سال جاری، میزان بارش در شهر هرات به ۳۵ میلی‌متر و در برخی ولسوالی‌ها تا ۸۶ میلی‌متر رسید. بشیر احمد احمدی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت هرات، اظهار داشت که این بارندگی به‌موقع می‌تواند نقش مهمی در افزایش تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت دهقانان ایفا کند.
وی افزود که ایجاد چاه‌های جذبی در شهر و ولسوالی‌ها یکی از راه‌کارهای اساسی برای کاهش پیامدهای خشک‌سالی و تقویت منابع آب‌های زیرزمینی به شمار می‌رود. به گفته انجینر عبدالله احمدی، مشاور تخنیکی ریاست حوزه دریایی هریرود–مرغاب، بیش از یک‌ونیم هزار چاه جذبی تنها در داخل شهر هرات حفر شده و به تمامی اصناف و مشاغل نیز توصیه شده تا برای مهار آب‌های سطحی اقدام کنند.
دهقانان هرات از بارندگی‌های اخیر ابراز خرسندی کرده و پیش‌بینی می‌کنند که در سال آینده با کم‌آبی و خشک‌سالی کمتری مواجه خواهند شد. کاهش میزان بارندگی در سال‌های گذشته باعث کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و ایجاد نگرانی‌های جدی در میان دهقانان شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها