بررسی همکاری‌های زراعتی میان ریاست زراعت پنجشیر و مؤسسه برای احیا و توسعه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۱

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در چارچوب هماهنگی‌های کاری و گسترش همکاری‌های انکشافی، قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با داکتر جاوید همدرد رئیس عمومی مؤسسه برای احیا و توسعه، در مقر ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمودند.
در این دیدار، رئیس عمومی مؤسسه برای احیا و توسعه ضمن قدردانی از همکاری‌ها و هماهنگی‌های ریاست زراعت در روند تطبیق پروژه‌ها، بر تداوم تعاملات مشترک تأکید کرد. در مقابل، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با استقبال از این دیدار، تلاش‌ها و فعالیت‌های این مؤسسه را در بخش زراعت و انکشاف روستایی قابل تقدیر دانست.
همچنان محمد ذاکر امیری آمر امور زراعتی، در جریان نشست پیرامون پروژه‌های پیشنهادی، نیازمندی‌ها و اولویت‌های سکتور زراعت در ولایت پنجشیر معلومات ارائه کرد. مسئولان مؤسسه برای احیا و توسعه این موارد را یادداشت نموده و اطمینان دادند که در طراحی و تطبیق پروژه‌های آینده، نیازهای واقعی ولایت پنجشیر در نظر گرفته خواهد شد.
این دیدار به‌منظور تقویت همکاری‌های مشترک و فراهم‌سازی زمینه تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی و انکشافی در ولایت پنجشیر انجام شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۸:۲۹
Background image

برگزاری جلسه ارزیابی آمادگی‌ها برای نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور ارزیابی میزان آمادگی و تقویت هماهنگی برای برگزاری میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

بازگشت به خبرها