واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
د کرنې وزارت لخوا د طبیعي پېښو پر وړاندې د مبارزې ادارې ته ځمکه ولېږدول شوه

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و مولوی عبدالله محمدی، رئیس مالی و اداری اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی، حضور داشتند، یک قطعه زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به اداره مبارزه با حوادث طبیعی واگذار گردید.
این زمین بر اساس پیشنهادات اداره مبارزه با حوادث طبیعی و به حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)، از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت در ولایت روزگان، شهر ترینکوت، به مساحت سه جریب برای ساخت تعمیر اداری، به اداره مذکور انتقال داده شد.
سند رسمی انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های وزارت زراعت، و مولوی عبدالله محمدی، رئیس مالی و اداری اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی، به امضا رسید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها