آغاز کمپاین محلول یوریا اسپری در ولسوالی خاکجبار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۳۸
آغاز کمپاین محلول یوریا اسپری در ولسوالی خاکجبار

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، مدیریت خدمات زراعتی با همکاری کارمندان بخش حفظ نباتات، کمپاین محلول یوریا اسپری را برای بهبود حاصل‌خیزی و تقویت درختان مثمر آغاز کرد.
این کمپاین از قریه چکری آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت. محلول یوریا اسپری، ترکیبی از یوریا و آب است که فواید متعددی دارد؛ از جمله از بین بردن تخم و لارو آفات، مقابله با قارچ‌های مضر زمستان‌گذار، تجزیه سریع برگ‌های ریخته، بهبود حاصل‌خیزی خاک، جلوگیری از شیوع امراض در فصل بهار و افزایش میکروارگانیزم‌های مفید خاک.
کارمندان بخش حفظ نباتات هدف از این اقدام را کمک و همکاری با دهاقین و باغداران در زمینه حفظ سلامت نباتات و افزایش تولید می‌دانند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها