آغاز برنامه ترویج کاشت نبات هنگ در پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۳:۴۷
آغاز برنامه ترویج کاشت نبات هنگ در پنجشیر

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر خبر می‌دهد که روند عملی ترویج کاشت نبات هنگ یا «آنغوزه» در این ولایت رسماً آغاز شد.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، گفت که در نخستین مرحله ۸.۴۰۰ کیلوگرام تخم هنگ در یک جریب زمین فارم مارایلاق بازارک بذر گردیده است. به گفته او، این اقدام آغازگر برنامه‌ای است که هدف آن گسترش کشت این نبات ارزشمند در سطح ولایت می‌باشد.
این پروژه از سوی آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت پنجشیر و با همکاری شرکت قراردادی «ترویج هنگ آبشار زمین» تطبیق می‌شود. گل‌محمد طنین، آمر تنظیم منابع طبیعی، می‌گوید که هدف اصلی برنامه افزایش درآمد دهقانان و تقویت اقتصاد محلی است.
به گفته او، با توجه به عاید بلند نبات هنگ، تلاش می‌شود کشت آن در سراسر پنجشیر توسعه یابد. این روند در حضور مسئولان ریاست زراعت و نماینده اداره مستوفیت رسماً آغاز شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها