آغاز توزیع وسایل باغداری و تخمیانه‌جات برای دهقانان ولایت کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۵:۲۲
آغاز توزیع وسایل باغداری و تخمیانه‌جات برای دهقانان ولایت کابل

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای نزدیک به شش‌هزار دهقان در ولسوالی‌های میر بچه‌کوت، خاکجبار، سروبی و موسهی، توزیع وسایل باغداری و تخمیانه‌جات سبزیجات آغاز شد. این روند از سوی موسسه «بازسازی و تحفظ انرژی برای افغانستان» و با همکاری آمریت امور زراعتی ریاست زراعت کابل اجرا گردیده است.
وسایل و تخمیانه‌جات شامل بیل، کتمن، کشک، ۱۰۰ گرام تخم بادنجان رومی، ۲۵۰ گرام تخم پیاز، ۲۵۰ گرام تخم پالک و ۲۵۰ گرام تخم مرچ می‌باشد که در حضور انجنیر محب‌الله احمدزی آمر امور زراعتی، محمد سالم سلیم مشاور ریاست، بشیر احمد عزیزی مدیر عمومی ترویج و نماینده موسسه مربوطه، به دهقانان توزیع شده است.
هدف از این برنامه، حمایت از رشد و توسعه زراعت و باغداری در این ولسوالی‌ها است. براساس طرح برنامه، برای هر ولسوالی ۱۴۹۲ دهقان شامل روند کمک‌ها گردیده‌اند.
کارمندان ریاست زراعت کابل و موسسه همکار، به دهقانان آموزش‌های تخنیکی در بخش‌های کشت سبزیجات، آبیاری، کوددهی و برداشت محصول ارائه کرده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها