بازدید کمیته تخنیکی از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۲
بازدید کمیته تخنیکی از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی کابل

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کمیته تخنیکی تحلیل همه‌جانبه پیرامون کانسنتریت میوه به سرپرستی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی ناحیه نهم کابل، پارک صنعتی جمعه‌خان محمدی و پارک صنعتی ارغندی بازدید به‌عمل آورد.
 این کمیته به سرپرستی قاری محمد‌اکبر امینی، رئیس انکشاف سکتور خصوصی وزارت، و با عضویت نمایندگان وزارت مالیه، وزارت صنعت و تجارت، اتاق زراعت و مالداری افغانستان، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و اتاق صنایع و معادن تشکیل شده است.
در جریان این بازدید، اعضای کمیته از نزدیک روند تولید شرکت‌هایی را که در بخش جوس فعالیت دارند بررسی کرده و نمونه‌های کانسنتریت (شیره میوه) و دیگر مواد مورد استفاده در تولید جوس را مورد مشاهده و ارزیابی قرار دادند. هدف این بازدید، تحلیل دقیق کیفیت مواد مورد استفاده، وضعیت تولید و نیازهای تخنیکی شرکت‌ها در جهت بهبود تولیدات مشروبات غیرالکولی می‌باشد.
مسؤولان کمیته تأکید کردند که برای تکمیل ارزیابی همه‌جانبه در سطح کشور، سفرهای مشابهی به ولایت‌های بلخ، هرات و قندهار نیز انجام خواهد شد تا وضعیت تولید و کیفیت کانسنتریت در تمام نقاط کشور به‌صورت جامع بررسی گردد. این روند بخشی از تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و حمایت از سکتور صنایع غذایی در کشور عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها