توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در ولسوالی خانقاه، این کمک‌ها برای ۳۳ تن از دهقانان قریه‌های تحت پوشش توزیع شد. به هر دهقان ۱۲۰ کیلوگرام پیاز و سیر، یک بوری ۵۰ کیلوگرمی کود یوریا، یک بوری ۵۰ کیلوگرمی کود سیاه، یک عدد انج، ۵۰ بوری و یک بسته وسایل خیشاوه داده شد.
همچنین در ولسوالی آقچه، ۲۳ تن از دهقانان مستحق از همین بسته‌ها بهره‌مند گردیدند.
مسؤولان ریاست زراعت جوزجان هدف از این برنامه را ارتقای سطح اقتصادی دهقانان و ترویج کشت پیاز و سیر در این ولسوالی‌ها اعلام کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها