نظارت از روند کار پروژه واترشیت در ولسوالی دندغوری بغلان انجام شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۴۶
نظارت از روند کار پروژه واترشیت در ولسوالی دندغوری بغلان انجام شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از روند تطبیق پروژه واترشیت در قریه‌های علی‌خیل، گاوی و آگاه‌خیل ولسوالی دندغوری نظارت به عمل آورد.
در این بازدید، مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و انجینر محمد ابراهیم عثمانی آمر منابع طبیعی، ضمن بررسی جریان کار، رهنمایی‌های لازم را برای مسؤولان و کارمندان پروژه ارائه کردند.
این پروژه از سوی دفتر ارتباط (TLO) با همکاری آمریت منابع طبیعی تطبیق می‌گردد و شامل حفر ۱۰۸ هزار واترشیت، حفر دو حلقه چاه همراه با سیستم قطره‌ای آبیاری نهال‌ها، ایجاد ۳.۵ جریب قوریه با حدود ۸۰ هزار نهال مثمر بادام و پسته، اعمار یک اتاق مجهز برای اعضای انجمن و محافظان، و ساخت ۱۴۰۰ متر مکعب چکدم سنگی می‌باشد.
هدف از این نظارت، اطمینان از کیفیت کار و تطبیق درست پروژه عنوان شده است. این پروژه نقش مهمی در مدیریت منابع آب، جلوگیری از فرسایش خاک، ایجاد جنگلات و مهار سیلاب‌ها دارد.
در جریان این نظارت، مولوی حذیفه پروژه واترشیت را یک سرمایه ملی خوانده و از مردم محل، محافظان و اعضای انجمن خواست تا در حفاظت و نگهداری آن احساس مسؤولیت کرده و در وارسی آن همکاری نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها