نظارت از روند کار پروژه واترشیت در ولسوالی دندغوری بغلان انجام شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۴۶
نظارت از روند کار پروژه واترشیت در ولسوالی دندغوری بغلان انجام شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از روند تطبیق پروژه واترشیت در قریه‌های علی‌خیل، گاوی و آگاه‌خیل ولسوالی دندغوری نظارت به عمل آورد.
در این بازدید، مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و انجینر محمد ابراهیم عثمانی آمر منابع طبیعی، ضمن بررسی جریان کار، رهنمایی‌های لازم را برای مسؤولان و کارمندان پروژه ارائه کردند.
این پروژه از سوی دفتر ارتباط (TLO) با همکاری آمریت منابع طبیعی تطبیق می‌گردد و شامل حفر ۱۰۸ هزار واترشیت، حفر دو حلقه چاه همراه با سیستم قطره‌ای آبیاری نهال‌ها، ایجاد ۳.۵ جریب قوریه با حدود ۸۰ هزار نهال مثمر بادام و پسته، اعمار یک اتاق مجهز برای اعضای انجمن و محافظان، و ساخت ۱۴۰۰ متر مکعب چکدم سنگی می‌باشد.
هدف از این نظارت، اطمینان از کیفیت کار و تطبیق درست پروژه عنوان شده است. این پروژه نقش مهمی در مدیریت منابع آب، جلوگیری از فرسایش خاک، ایجاد جنگلات و مهار سیلاب‌ها دارد.
در جریان این نظارت، مولوی حذیفه پروژه واترشیت را یک سرمایه ملی خوانده و از مردم محل، محافظان و اعضای انجمن خواست تا در حفاظت و نگهداری آن احساس مسؤولیت کرده و در وارسی آن همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS