برگزاری سیمینار آموزشی چهارروزه در بخش تغذیه، نسل‌گیری و مدیریت فارم در سرپل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۴
برگزاری سیمینار آموزشی چهارروزه در بخش تغذیه، نسل‌گیری و مدیریت فارم در سرپل

۲۰ عقرب ۱۴۰۴  هـ.ق
به منظور ارتقای ظرفیت مالداران و بهبود در مدیریت فارم‌های حیوانی، سیمینار آموزشی چهارروزه تحت عنوان «تغذیه، نسل‌گیری و مدیریت فارم» از سوی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل برگزار گردید.
این برنامه به اساس پلان و طرزالعمل ریاست عمومی خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای ۳۰ تن از مالداران مرکز این ولایت راه‌اندازی شد. تدریس برنامه توسط حفیظ‌الله «پاک‌روان» آمر تغذیه حیوانی و دو تن از همکاران وی از ریاست عمومی خدمات مالداری و صحت حیوانی، با همکاری ریاست زراعت و آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی سرپل صورت گرفت.
در جریان سیمینار، اشتراک‌کنندگان در زمینه‌های مدیریت فارم، نسل‌گیری حیوانات، تغذیه حیوانی و طرز تهیه یوریا تریتمنت آموزش‌های عملی و نظری دریافت کردند.
در پایان برنامه، برای هر یک از اشتراک‌کنندگان غذای چاشت و مبلغ ۲۰۰ افغانی به‌عنوان کمک تشویقی توزیع گردید.
گفتنی است که این سیمینار شامل چهار ولسوالی بوده و در روزهای آینده در ولسوالی‌های سانچارک، گوسفندی و صیاد نیز برگزار خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان  از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن  ولسوالی آغاز گردید.
این کمپاین به اساس هدایت ولسوال راغستان راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

پیشرفت ۸۰ درصدی کار حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول بخش تنظیم آب در مزرعه مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی خاکجبار، همراه با کارمندان مؤسسه شلتر فار لایف، از جریان پیشرفت کار حوض‌های خاکی در قریه چکری این ولسوالی نظارت. . .

بازگشت به خبرها