پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد پیشرفت داشته‌اند.
این پروژه‌ها با حمایت مالی مؤسسه محترم کنسرن و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی چال تطبیق می‌گردند. هدف اصلی از اجرای این پروژه‌ها، جلوگیری از سیلاب‌ها، کاهش فرسایش خاک و حفاظت از زمین‌های زراعتی در مناطق آسیب‌پذیر عنوان شده است.
در چارچوب این پروژه‌ها، ۶۱۰۰ ترنچ با ابعاد ۳ متر طول، ۷۰ سانتی‌متر عرض و ۶۰ سانتی‌متر ارتفاع در دو قریه پلان گردیده است.
بر اساس معلومات ریاست زراعت تخار، در اجرای این پروژه‌ها بیش از ۵۱۴۹ کارگر ماهر در جریان ۳۱ روز کاری سهم فعال داشته‌اند و کارهای باقیمانده نیز به‌زودی تکمیل و پروژه‌ها به بهره‌برداری سپرده خواهند شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۸
Background image

رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت معرفی شد

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی غلام محمد حافظ احمد به‌حیث رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد.

در مجلس معرفی رئیس جدید ریاست ترانسپورت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۵
Background image

۹۰ رأس بز شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دلارام توزیع ‌می‌شود

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از برنامه توزیع ۹۰ رأس بز شیری برای ۹۰ خانواده مستحق در ولسوالی دلارام خبر داد. این بزها از سوی موسسه CHA تهیه شده و قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۴
Background image

جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات در ولسوالی دلارام

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز، در منطقه دنگرآباد، در نتیجه تلاش‌ها و پیگیری‌های کارمندان ریاست زراعت ولایت نیمروز  این ولسوالی، هشت تن به اتهام قطع و از بین بردن بوته. . .

بازگشت به خبرها