زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۱۰
د کرنې وزارت لخوا کډوالو او بېرته راستنېدونکو چارو وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، مولوی سید محمد سعید، و رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، مولوی شکرالله شاکر، حضور داشتند، از سوی ریاست اراضی، زمین به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داده شد.
این زمین بر اساس پیشنهاد کمیسیون عالی رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین مربوط به معاونیت اداری ریاست‌الوزراء و به حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)، از طرف ریاست عمومی اراضی به وزارت مذکور واگذار گردید. هدف از این انتقال، ایجاد شهرک مهاجرین در مساحت ۲۳۷۵ جریب زمین در ولسوالی‌های دشت بابا صاحب و کافرگلی ولایت لغمان می‌باشد.
توافق‌نامه انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، و مولوی شکرالله شاکر، رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، به امضا رسید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۳۵
Background image

تکمیل مراحل استملاک پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تطبیق پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان، مراحل استملاک زمین‌ها و املاک واقع در مسیر پروژه توسط ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۲:۹
Background image

توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مؤسسه بین‌المللی کمیته ناروی برای مهاجرین، کمک‌های نقدی را برای شماری از خانواده‌های نیازمند و بیجا‌شده در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۵
Background image

توزیع بزهای شیرده برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تقویت معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت و رشد اقتصاد محلی، در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز، در چوکات پروژه «سی.ار.ال.جی» (تقویت. . .

بازگشت به خبرها