آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر کرد.
در این هیأت احسان‌الله معراج قوماندان قطعه سبز، شماری از مسئولان آن قطعه، مولوی گل‌رسول زبیر آمر منابع طبیعی ریاست زراعت و نیز مسئولان سروی، تنظیم و مناطق حفاظت‌شده جنگلات و حیات‌وحش حضور داشتند. آنان با تجهیزات اطفای حریق در زمان مناسب به محل رویداد رسیدند.
با همکاری مردم محل، جوانان و بزرگان قومی و تحت رهبری و هدایت مستقیم مولوی عبدالستار محمد، آتش در جنگل طبیعی گډیاله به‌طور کامل مهار شد.
مولوی عبدالستار محمد که شخصاً در محل آتش‌سوزی حضور داشت، روند خاموش‌سازی آتش را رهبری کرد و جوانان و بزرگان قومی را برای همکاری منسجم ساخت. او گفت: «آتش‌سوزی عصر روز گذشته آغاز شد، اما در نتیجه تلاش‌های مشترک مردم و مسئولان در مدت چند ساعت خاموش گردید.»
وی افزود که علت اصلی آتش‌سوزی تاکنون مشخص نشده است، اما احتمال می‌رود که به‌دلیل غفلت انسانی یا سوختن بوته‌های خشک به وقوع پیوسته باشد.
به‌گفته مسئولان ریاست زراعت لغمان، آتش‌سوزی به بخش محدودی از جنگل خساره رسانده، اما زیان گسترده‌ای در پی نداشته است.
ریاست زراعت لغمان از مردم می‌خواهد تا در هنگام بروز رویدادهای مشابه، فوراً با نهادهای مربوط تماس گرفته و در مهار آتش همکاری نمایند تا از نابودی منابع طبیعی جلوگیری شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها