توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی جهت احداث  قطعات نمایشی گندم در پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۶
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی جهت احداث  قطعات نمایشی گندم در پروان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برای ۲۰ تن از دهقانان آن ولایت جهت احداث قطعات نمایشی گندم در ولسوالی‌های بگرام، سیدخیل و جبل‌السراج تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی توزیع کرد.
بر بنیاد هدایت مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پروان، این روند با حضور مولوی نیازمحمد تائب آمر امور زراعتی، عمر زلمی مدیر عمومی ترویج و انکشاف زراعت، و حمیدخان غزالی مدیر ترویج و انکشاف غله‌جات و حبوبات برگزار گردید.
در جریان این برنامه، برای هر دهقان ۲۵ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۲۵ کیلوگرام کود DAP و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شد.
مولوی نیازمحمد تائب آمر امور زراعتی گفت هدف از ایجاد قطعات نمایشی گندم، بلند بردن سطح تولیدات، افزایش آگاهی دهقانان و ترویج تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تکنالوژی جدید کشت به‌صورت قطاری در سطح ولایت است.
به گفته وی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت پروان با استفاده از کارمندان فنی و مسلکی در مرکز و ولسوالی‌ها تلاش دارد از طریق برنامه‌های آموزشی و ترویجی، ظرفیت دهقانان را بالا برده و زمینه افزایش حاصلات گندم را فراهم سازد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها