توزیع پیاز و وسایل جمع‌آوری زعفران برای دهاقین ولسوالی زاری بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۹:۲۴
توزیع پیاز و وسایل جمع‌آوری زعفران برای دهاقین ولسوالی زاری بلخ

۲۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری دفتر اکتید در  ولسوالی زاری ولایت بلخ برای شماری از دهاقین این ولسوالی پیاز زعفران و وسایل مربوط به جمع‌آوری آن را توزیع کرد.
در چوکات این کمک‌ها، به هر یک از مستفیدین پیاز زعفران همراه با وسایل مورد نیاز جمع‌آوری آن تسلیم داده شد تا زمینه تشویق و گسترش کشت زعفران در ولسوالی زاری بیشتر فراهم گردد.
این برنامه به هدف رشد کشت محصولات با ارزش زراعتی و تقویت اقتصاد خانواده‌های دهقانی در ولایت بلخ عملی شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS