رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ریاست زراعت قندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۲:۶
رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ریاست زراعت قندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری، رئیس جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت قندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت نشستی به‌منظور بهبود و هماهنگی امور مربوط به جنگلات و چراگاه‌ها برگزار نمود.
در این نشست، علاوه بر ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری رئیس جنگلات وزارت زراعت، مفتي عبدالغنی عفان آمر منابع طبیعی ریاست زراعت قندهار و شماری از کارمندان بخش‌های تدارکات، منابع طبیعی و چراگاه‌ها نیز حضور داشتند.
ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری در آغاز نشست گفت هدف از سفر آنان، بررسی وضعیت جنگلات و چراگاه‌های قندهار و ارزیابی از چگونگی مصرف مؤثر بودجه انکشافی است. او تأکید کرد که مسئولان محلی باید برای حفاظت و توسعه جنگلات، چراگاه‌ها و منابع طبیعی، طرح‌های ابتکاری و مؤثر تهیه کنند تا روند نگهداری از دارایی‌های ملی تقویت یابد.
مسئولان ریاست زراعت قندهار در این نشست، فعالیت‌ها، برنامه‌ها و چالش‌های سال جاری را با رئیس جنگلات در میان گذاشتند. در پایان، پیرامون موضوعات مرتبط بحث همه‌جانبه صورت گرفت و رئیس جنگلات اطمینان داد که همکاری‌های دوامدار با آنان ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها