در ولایت غزنی برای ایجاد مزرعه‌های نمایشی گندم بر تعدادی از دهقانان کمک توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۹:۷
در ولایت غزنی برای ایجاد مزرعه‌های نمایشی گندم بر تعدادی از دهقانان کمک توزیع شد

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی، این‌بار برای شماری از دهقانان ولایت غزنی به هدف ایجاد مزرعه‌های نمایشی گندم، تخم‌های اصلاح‌شده، کود کیمیاوی و پول نقد توزیع نموده است.
هدف از این کمک، ارتقای مهارت‌های دهقانان، ترویج استفاده از تخم‌های معیاری، استفاده مؤثر از کود و افزایش حاصلات گندم می‌باشد.
در چوکات این برنامه، برای هر دهقان ۲۵ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۲۵ کیلوگرام کود توره، ۵۰ کیلوگرام کود سپینه و همچنان یک‌هزار افغانی پول نقد به منظور آماده‌سازی زمین زراعتی توزیع گردید.
این برنامه گامی مؤثر در جهت ترویج روش‌های معیاری زراعتی، افزایش حاصلات و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۴
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک این ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
در این برنامه، در مجموع ۳۵۰ بوری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۳
Background image

برداشت ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های پنجشیر؛ ۲۰ تُن دیگر در آستانه صادرات به کشورهای منطقه

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که در سال جاری ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های این ولایت برداشت شده و روند برداشت در برخی مناطق همچنان ادامه دارد. همچنین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۱
Background image

تکمیل ۶ حوض خاکی برای تقویت منابع آب در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شش حوض خاکی به منظور تقویت آب‌های زیرزمینی و بهبود منابع آبی در ساحه خواجه‌خلیل قریه چکری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این حوض‌ها از سوی. . .

بازگشت به خبرها