رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ولایت اروزگان درباره حفاظت از جنگلات دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۹:۲۱
رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ولایت اروزگان درباره حفاظت از جنگلات دیدار کرد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری همراه با هیأتی از این وزارت به ولایت اروزگان سفر کرد و با مسئولان ریاست زراعت آن ولایت در مورد حفاظت و گسترش جنگلات دیدار و گفتگو نمود.
هیأت متذکره به رهبری ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری با مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت ولایت روزگان و کارمندان آمریت منابع طبیعی آن ریاست نشست مشترک برگزار کرد.
در این نشست، آقای ذاکری درباره اهمیت جنگلات، حفاظت آن و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان سخن گفت. او افزود که جنگلات منبع مهم اکسیجن و پاکی هوا هستند و باید برای بقای آن‌ها و توسعه‌شان اقدامات جدی و عملی صورت گیرد.
در همین حال، رئیس زراعت ولایت روزگان مولوی عطاءالله راشد ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان گفت که کارمندان ریاست زراعت در راستای بهبود وضعیت جنگلات و جلوگیری از قطع درختان تلاش‌های گسترده انجام داده‌اند و این تلاش‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.
در پایان نشست، هر دو جانب روی موضوعاتی چون حفاظت از جنگلات، ارتقای آگاهی عامه و یافتن منابع بدیل سوخت بحث و تبادل نظر کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها