شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار: تولید ترشی زیتون امسال به ۴۰ تُن می‌رسد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۲:۶
شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار: تولید ترشی زیتون امسال به ۴۰ تُن می‌رسد

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار روند تولید ترشی زیتون را رسماً آغاز کرد. به گفته مسئولان این شرکت، تولید ترشی زیتون امسال در مقایسه با سال گذشته ده تُن افزایش یافته و در مجموع ۴۰ تُن ترشی برای عرضه به بازار آماده خواهد شد.
این روند در ۲۰ میزان با حضور انجنیر ندی‌الله نیازی رئیس تجارت و بازاریابی، مولوی اختر محمد هاشمی آمر فابریکه زیتون و شماری از مسئولان دیگر افتتاح گردید.
انجنیر نیازی گفت که سال گذشته این شرکت ۳۰ تُن ترشی زیتون تولید کرده بود، اما به دلیل برداشت بهتر و برنامه‌ریزی مناسب، این رقم امسال به ۴۰ تُن افزایش می‌یابد. به گفته او، روند عملی ساخت ترشی زیتون ده روز ادامه خواهد یافت و به‌دست‌آوردن ترشی کامل حدود ۴۰ روز زمان می‌برد.
شرکت زراعتی وادی ننگرهار از زمان تأسیس تاکنون در حدود ۳۱۰۰ هکتار زمین باغ‌های زیتون احداث کرده است، اما در نتیجه شرایط نامساعد سال‌های گذشته، حدود ۱۳۴۰ هکتار از این باغ‌ها آسیب دیده‌اند.
با وجود این، تولیدات فابریکه زیتون این شرکت، به‌ویژه روغن زیتون و ترشی زیتون، در داخل و خارج کشور بازار خوبی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها