توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خاش بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۲۳
توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خاش بدخشان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور ارتقای سطح تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، دفتر افغان اید از طریق پروژه‌ی «تقویت ظرفیت‌ها جهت مبارزه علیه مواد مخدر» که از سوی دفتر ملل متحد در امور مواد مخدر و جرایم تمویل می‌گردد، برای ۳۸۰ دهقان مستحق در ولسوالی خاش ولایت بدخشان تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کمیاوی توزیع کرد.
براساس بسته‌ی زراعتی، هر دهقان ۵۰ کیلوگرام تخم بذری گندم اصلاح‌شده، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه (DAP) و ۲۵ کیلوگرام کود یوریا دریافت نمود.
در برنامه‌ی توزیع، قاری احسان‌الله سراجی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان و مدیر ترویج زراعتی ولسوالی خاش به هدایت مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت ولایت بدخشان حضور داشتند.
در آغاز، شاه عبدالله نوید کارمند تخنیکی دفتر افغان اید در ولسوالی خاش، ضمن ابراز خرسندی از همکاری ریاست زراعت، گزارش مختصری از فعالیت‌ها و دستاوردهای پروژه در این ولسوالی ارائه نمود و از هماهنگی سازنده‌ی ریاست زراعت قدردانی کرد.
در ادامه، آمر امور زراعتی با ارائه‌ی رهنمودهای تخنیکی درباره‌ی کشت گندم گفت که استفاده از تخم بذری اصلاح‌شده سبب افزایش حاصلات، مقاومت در برابر آفات و امراض، رشد یکنواخت نباتات و کاهش مصرف تخم و کود می‌گردد. او افزود که تخم‌های اصلاح‌شده از نظر خلوص ژنتیکی تثبیت شده‌اند و توصیه کرد که هر دهقان تا سه سال از این تخم تولید نموده و دهقانان همجوار خود را نیز مستفید سازند تا از این طریق بدیل مشروع برای کشت‌های ناسالم فراهم گردد.
در پایان، دهقانان از این کمک‌ها استقبال کرده و تعهد سپردند که از تخم بذری و کودهای کمیاوی به‌گونه‌ی مؤثر استفاده کرده و در افزایش سطح تولید گندم در ولسوالی خاش تلاش خواهند کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها