آغاز کمپاین واکسین حیوانات در برابر بیماری طاعون در ولایت لغمان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۷
آغاز کمپاین واکسین حیوانات در برابر بیماری طاعون در ولایت لغمان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ، کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون حیوانات کوچک نشخوارکننده (PPR) را در مرکز مهترلام و تمام ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد.
این کمپاین به‌صورت رسمی از حیوانات مالداران در منطقه کرنج شهر مهترلام با حضور مولوی عبدالستار محمد، رییس زراعت لغمان، داکتر جوادالله علی‌زاده آمر مالداری و صحت حیوانی، داکتر مشال نماینده اداره غذای ملل متحد، وترنرهای سکتور خصوصی و شماری از باشندگان محل آغاز گردید.
در چارچوب این برنامه، در سراسر ولایت لغمان مجموعاً ۱۳۰ هزار رأس بز و گوسفند واکسین خواهند شد.
مسوولان ریاست زراعت لغمان می‌گویند که این اداره همواره تلاش دارد تا در کنار حمایت از مالداران، برای تقویت سکتور مالداری، برنامه‌های وقایوی در برابر امراض حیوانی را عملی سازد. به گفته آنان، پیش از این نیز برنامه تطبیق واکسین بیماری ریخک بر حیوانات در این ولایت اجرا شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها