در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی وسایل جمع‌آوری شیر توزیع گردید.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار گفت که در ولسوالی‌های دره‌نور، کوزکنړ و سررود، به مالداران وسایل جمع‌آوری و حفظ شیر و سایر محصولات لبنی به هدف مراعات اصول صحی و نگهداری بهتر داده شد.
آقای محسن افزود که به هر خانواده ۱۲ قلم وسایل شامل مرتبان انتقال شیر، سطل دوشیدن، قوطی‌های روغن، دیگ گرم‌کردن شیر، لگن ماست، فیلتر شیر، لکتومتر، گاز‌دبه، نغری، دستکش، صابون دیتول و پایوودین توزیع شده است.
رئیس زراعت ننگرهار گفت هدف از توزیع این وسایل، نگهداری پاک شیر، انتقال درست آن، حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها