دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۸:۴۵
دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

محفل دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان، روز گذشته در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار شد.
این برنامه به ابتکار وزارت زراعت‌آبیاری و مالداری و اتاق زراعت و مالداری افغانستان راه‌اندازی شد و در آن شماری از دهقانان، تاجران، زنان صنعتکار، نمایندگان موسسات همکار و کارآفرینان حضور داشتند.
در این محفل، داکتر وسیم صافی، رئیس هیئت عامل اتاق زراعت و مالداری، پیرامون اهداف و فعالیت‌های این اتاق صحبت کرده و به پرسش‌های اشتراک‌کنندگان پاسخ داد. او تأکید کرد که اتاق زراعت و مالداری برای بازاریابی، حمایت و بهبود کار دهقانان و مالداران برنامه‌های مشخص دارد و تلاش می‌کند زمینه صادرات محصولات به بیرون از کشور را نیز فراهم سازد.
همچنان، حاجی امید حیدری، عضو اتاق زراعت و مالداری و رئیس اتحادیه میوه و سبزی افغانستان، در مورد فعالیت‌های این اتحادیه در بخش بسته‌بندی، پروسس معیاری و همکاری‌های جهانی معلومات ارائه کرده و به پرسش‌های حاضران پاسخ داد.
این نشست با هدف تقویت همکاری میان تجار و دهقانان و ایجاد فرصت‌های تازه در عرصه صادرات و بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها