وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۰:۱
وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

در جلسه‌ای که در ریاست لوی زمین‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد، مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، اشتراک داشتند. در این جلسه زمینی به وزارت تحصیلات منتقل شد.
این زمین به پیشنهاد ریاست اراضی وزارت زراعت و بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) برای ساخت یک مدرسه در ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به مساحت دو جریب، به وزارت تحصیلات واگذار شد.
قرارداد انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های وزارت زراعت، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، امضا شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در بهارک بدخشان

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با همکاری دفتر مجادله با گرسنگی، روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را در ولسوالی بهارک آغاز کرد.
در این برنامه که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۴:۱۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا در بادغیس

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس با همکاری کمیته هالند کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا را آغاز کرد.
این برنامه با حضور پرسونل آمریت مالداری و صحت حیوانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۳:۱۸
Background image

آغاز سروی دهاقین برای توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در تخار

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند سروی دهاقین واجد شرایط را در کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی‌های اشکمش، بهارک،. . .

بازگشت به خبرها