کار ساخت ۱۰۰ سبزخانه در کندهار ۴۰ درصد پیشرفت کرده است

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۲۳
کندهار کې د ۱۰۰ شنو خونو د جوړولو چارې ۴۰ سلنه بشپړې شوې

۳۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ سبزخانه به ارزش بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت کندهار آغاز شده بود که تاکنون ۴۰ درصد آن تکمیل گردیده است.
این سبزخانه‌ها در کنار شهر کندهار، در ولسوالی‌های دامان، تخته‌پل، ارغستان، اسپین‌بولدک، پنجوایی، ارغنداب، معروف، ژړۍ، خاکریز، لوړه شاولی‌کوت و کښته شاولی‌کوت اعمار می‌گردند. هر سبزخانه دارای ذخیره بزرگ آب، کلکتورهای لمری، ماشین آب و سیستم منظم آبیاری خواهد بود.
مولوی شمس‌الرحمن موسی آمر امور زراعتی ریاست زراعت کندهار می‌گوید که روند سروی، ثبت‌نام و انتخاب دهقانان مستحق تکمیل گردیده است. تمام مستفیدین این پروژه دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند اند که به طور مستقیم از سبزخانه‌ها استفاده خواهند کرد و در فصل زمستان به کشت سبزیجات خواهند پرداخت.
اهداف این پروژه بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان، فراهم‌سازی بدیل معیشت به جای کشت کوکنار، افزایش تولید سبزیجات در زمستان، رشد زراعت میکانیزه و ایجاد فرصت‌های کاری برای دهقانان در مناطق دوردست عنوان شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها