سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۴
سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۹   الی ۱۲ میزان سال ۱۴۰۴ با شعار « سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت و مالداری افغانستان، مطمئن‌ترین راه به سوی رشد و انکشاف اقتصاد کشور» در ساحه بادام باغ کابل با حضور هزاران بازدید کننده برگزار می‌شود با گرفتن غرفه در این نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری خود را به فروش برسانید.
به آگاهی همه شرکت‌هایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده می‌شود که غرفه‌های این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱ سنبله ۱۴۰۴ آغاز گردیده و الی  ۸ میزان سال ۱۴۰۴ ، توزیع می‌گردد. 
مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS