۱۵۰دهقاندر خوست از برنامه‌های آگاهی دی درباره تغییرات اقلیمی بهره‌مند شدند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۱:۵۵
خوست کې ۱۵۰ بزګرانو ته د اقلیمي بدلون په اړه د پوهاوي پروګرامونه ترسره شول

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، از سوی «ریاست سازگاری بخش زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۱۵۰دهقان در مرکز و چهار ولسوالی (نادرشاه‌کوت، تنی، صبری و شیرعلی) برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌بخشی درباره تغییرات اقلیمی برگزار شد.
این برنامه‌ها بخشی از پلان سالانه آن ریاست است که بر اساس آن، در سطح ۱۴ ولایت کشور، نزدیک به ۲۱۰۰دهقان از طریق برنامه‌های آموزشی عمومی درباره تغییرات اقلیمی آگاه‌سازی می‌شوند.
در جریان برنامه‌ها در خوست، ملا امامان، بزرگان و دهقانان منطقه حضور گسترده‌ای داشتند. انجنیر  جاوید امین، آمر  آن ریاست، گفت که به شرکت‌کنندگان اطلاعات تفصیلی درباره وضعیت اقلیمی خوست، اقلیم و تغییرات اقلیمی، عوامل تغییرات، تأثیرات آن بر زراعت و مالداری، راه‌های سازگاری و سیستم‌های هشدار پیشین ارائه شد.
آقای امین افزود که در طول این برنامه‌ها، ارائه‌های اطلاعاتی درباره سازگاری و مقابله با تغییرات اقلیمی و سایر پدیده‌های محیط‌زیستی به شرکت‌کنندگان ارائه شد.
همچنین، انجنیر  دواجان همت، متخصص ارزیابی و مدل‌سازی پدیده‌های طبیعی در آن ریاست، گفت که شرکت‌کنندگان از برگزاری برنامه‌ها رضایت دارند و معتقدند این نوع برنامه‌ها در کاهش خسارات زراعتی و افزایش مهارت‌های عملی کشاورزان مؤثر است. او تأکید کرد که برنامه مطابق با اجندا با موفقیت به پایان رسید.
ریاست سازگاری بخش زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که ارتقای آگاهی کشاورزان یکی از اولویت‌های مهم پلان سالانه آن است و این برنامه‌ها نقش مهمی در تقویت مبارزه جمعی و سازگاری جامعه ایفا می‌کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها