نشست با دهقانان به مناسبت روز مزرعه در خوست

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۳:۴۲
خوست کې د کروندې ورځې په مناسبت بزګرانو سره ناسته ترسره شوه

۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و شرکت زراعتی بزگر آباد، به مناسبت روز مزرعه، برنامه‌ای معلوماتی و تشویقی برای دهقانان برگزار کرد.
در این نشست، مولوی اسلام خان منیب معاون ریاست زراعت ولایت خوست در مورد اهمیت زراعت و نقش دهقانان از دیدگاه اسلامی صحبت کرده و بر اهمیت استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده تأکید نمود. وی از همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و شرکت زراعتی بزگر آباد قدردانی کرده و خواستار حمایت بیشتر از دهقانان شد.
سپس محمد وزیر احمدزی مسئول منطقه‌ای و متخصص زراعت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، اطلاعات مفصلی درباره تخم‌های اصلاح‌شده گندم و سویابین، استفاده از تکنولوژی‌های نوین، افزایش تولید و کاربرد درست کودهای کیمیاوی و مواد غذایی به دهقانان ارائه کرد. وی اطمینان داد که طبق برنامه، امسال تخم‌های اصلاح‌شده گندم، جواری و سویابین در فارم‌های تحقیقاتی با همکاری ریاست زراعت و شرکت‌های زراعتی کشت شده و سپس در اختیار دهقانان قرار خواهد گرفت.
در این نشست، بهیر گل صابری مشاور و متخصص ریاست زراعت نیز سخن گفت و این روز را فرصتی مهم برای دهقانان دانست، زیرا آنان با تکنولوژی نوین آشنا می‌شوند، تجربیات خود را به اشتراک می‌گذارند و نتایج عملی استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده را مشاهده می‌کنند.
محمد ولی شاه از میان دهقانان، اهمیت برنامه را مورد توجه قرار داده و نقش دهقانان را در خودکفایی جامعه و رشد اقتصادی برجسته دانست و مشکلات آنان را با مسئولین مطرح کرد.
نشست با دعا و اختتامیه مولوی مطیع‌الله اواب آمر منابع طبیعی ریاست زراعت به پایان رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها