بازدید هیئت وزارت زراعت از گمرک حیرتان در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۱:۲۸
بازدید هیئت وزارت زراعت از گمرک حیرتان در بلخ

۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری مشاوران مقام وزارت، از گمرک حیرتان در ولایت بلخ بازدید کرد.
هیئت وزارت در جریان این سفر با کارمندان بخش حفاظت نباتات و صحت حیوانی دیدار کرده و هدایات لازم را جهت معیاری‌سازی محصولات صادراتی کشور و جلوگیری از ورود و خروج محصولات حیوانی و نباتی بی‌کیفیت سپردند. آنان تأکید کردند که افغانستان مسیر مهمی برای صادرات و واردات کشورهای منطقه است و لازم است سهولت‌های لازم در بنادر کشور فراهم گردد.
در این دیدار، کارمندان بخش حفاظت نباتات و صحت حیوانی مشکلات خود را در زمینه نبود امکانات کافی و نداشتن تعمیر معیاری مطرح کردند. هیئت وزارت زراعت نیز اطمینان داد که برای حل مشکلات آنان اقدامات لازم روی دست گرفته خواهد شد.
بندر حیرتان از بنادر مهم کشور به شمار می‌رود که نقش اساسی در رشد صادرات و واردات افغانستان دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها