توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب دیده‌اند، تأکید کرد.
آقای محسن گفت: «در چند دهه اخیر افغانستان همواره از حوادث طبیعی آسیب دیده است، بنابر این لازم است که مؤسسات همکار در این بخش توجه خاص داشته باشند.» وی همچنان خواستار همکاری در زمینه آبیاری قطره‌ای، ساخت چکدم‌ها، کشت انواع مقاوم نباتات، باغداری، تخم‌های اصلاح‌شده و ایجاد جنگل‌ها گردید.
همچنان نمایندگان مؤسسات همکار به رئیس زراعت ننگرهار اطمینان دادند که برای دهقانان و مالداران ولسوالی‌های آسیب‌دیده و دوردست در بخش‌های مختلف کمک خواهند کرد.
آنان اعلام نمودند که در زمینه واکسین مالداری، ایجاد واحدهای وترنری، توزیع زنبورهای عسل، بز و میش، ساخت بندها و سربندها، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، باغداری و دیگر عرصه‌ها، کمک‌های عملی را آغاز خواهند کرد.
همچنین انجنیر عبدالحلیم یوسفزی، نماینده اداره بین‌المللی مهاجرت دنمارک، در یک پرزنتیشن، معلوماتی در مورد پروژه‌های گذشته، جاری و آینده این اداره ارائه نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها