توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات ریاست زراعت بلخ، در این برنامه برای هر دهقان ۱۱۵ کیلو تخم زعفران همراه با ۱۴ قلم وسایل مورد ضرورت زراعتی توزیع شد.
در جریان توزیع، بخشی از پیازهای زعفران به دلیل مریضی و خرابی از سالم‌ها جدا گردید و شرکت قراردادی مکلف شد به عوض آن پیاز تازه و سالم را به دهقانان تسلیم دهد. همچنین از شرکت تضمین خط گرفته شد تا در صورت عدم جوانه‌زدن پیازها پاسخگو باشد.
مسوولان ریاست زراعت بلخ می‌گویند که این اقدام در جهت تقویت کشت زعفران و حمایت از دهقانان صورت گرفته و تلاش‌ها برای توسعه کشت بدیل در ولایت ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها