برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی درباره تغییر اقلیم برای ۱۵۰ دهقان در پکتیا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۰:۳۹
برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی درباره تغییر اقلیم برای ۱۵۰ دهقان در پکتیا

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست «سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه‌اش، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی عامه را در مورد تغییر اقلیم برای ۲۱۰۰ دهقان در ۱۴ ولایت کشور آغاز کرده است.
در همین راستا، در مرکز ولایت پکتیا (گردیز) و چهار ولسوالی «روحانی بابا، زرمت، وزی‌زدران و څمکنۍ» برای ۱۵۰ دهقان از سوی این ریاست برنامه‌های آگاهی‌دهی برگزار شد. در این برنامه‌ها دهقانان از مناطق مختلف همراه با ملا امامان و ملک‌های قریه‌ها اشتراک کردند.
انجنیر جاوید امین آمر ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی وزارت زراعت گفت که در این برنامه‌ها معلومات تفصیلی در مورد وضعیت اقلیمی پکتیا، تعریف اقلیم و تغییر اقلیم، عوامل تغییرات اقلیمی، تأثیرات آن بر سکتور زراعت و مالداری، راه‌های سازگاری و انطباق، و همچنان سیستم هشدار قبلی ارائه شد.
آقای امین افزود که در جریان این برنامه‌ها پرزنتیشن‌های معلوماتی در مورد سازگاری و مبارزه با تغییر اقلیم و دیگر حوادث طبیعی محیط‌زیستی برای اشتراک‌کنندگان ارائه گردید.
همچنان، انجنیر دواجان همت متخصص ارزیابی و مدل‌سازی حوادث طبیعی این ریاست گفت که اشتراک‌کنندگان از برگزاری این برنامه‌ها ابراز خرسندی کرده و تأکید نمودند که چنین برنامه‌های آگاهی‌دهی در کاهش زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان مؤثر است. او افزود که این برنامه مطابق اجندا به گونه موفقانه به پایان رسید.
ریاست سازگاری با تغییر اقلیم مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پلان سالانه خود، ارتقای آگاهی دهقانان در سراسر کشور را یک اولویت مهم دانسته است. این ریاست به هدف کاهش تأثیرات تغییر اقلیم، جلوگیری از خسارات زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه را طرح و تطبیق می‌کند. این برنامه‌ها علاوه بر دهقانان، با حضور ملک‌های قریه، ملا امامان و بزرگان اجتماعی برگزار می‌شود تا مبارزه و سازگاری مشترک جامعه در برابر تغییرات اقلیمی تقویت گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها