احداث ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولایت میدان وردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۴۷
احداث ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولایت میدان وردک

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک اعلام می‌دارد که در سال جاری ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولسوالی‌های سیدآباد، نرخ و جلریز احداث می‌گردد.
این باغات با همکاری سازمان غذا و زراعت ملل متحد و ریاست زراعت به منظور افزایش تولید میوه‌جات در ولایت میدان وردک ایجاد می‌شوند.
ولایت میدان وردک به دلیل تولید میوه‌هایی مانند سیب و ناک مشهور است و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیب با کیفیت بالا و طعم شیرین در افغانستان به شمار می‌رود که به بازارهای داخلی و خارجی نیز صادر می‌شود. علاوه بر این، کشت و ترویج گیلاس و زردآلو نیز در این ولایت رو به افزایش است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها