بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت پرورش ۵۰۰۰ قطعه مرغ می‌باشد، توسط فارمدار به گونه پخته در حال اعمار است.
در جریان بازدید، به فارمدار هدایت داده شد تا در ساخت فارم به مواردی چون اندازه و فاصله کلکین‌ها، بلندی آن از سطح زمین، جابجایی هواکش‌ها، پوشش سقف و فرش فارم توجه نماید. همچنان تأکید شد که محل ذخیره دانه، حفره‌های مخصوص جمع‌آوری فضلات فارم و چاه سبتیک نیز در نظر گرفته شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها