رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی قیصار سفر کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۵
رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی قیصار سفر کرد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، در رأس یک هیأت به‌منظور بررسی وضعیت زراعت و مالداری و شنیدن مشکلات مردم، به ولسوالی قیصار سفر کرد.
در جریان این سفر، نشست مشترکی با بزرگان، متنفذین، میرابان و دهقانان قریه‌های مختلف این ولسوالی برگزار شد. در این نشست، باشندگان محل مشکلات خود را در بخش کمبود تخم‌های اصلاح‌شدۀ گندم بذری، کودهای کیمیاوی، منابع آبی، اعمار کانال‌ها و بندهای کوچک آب‌گردان، نبود وسایل زراعتی و عدم دسترسی به امکانات ابتدایی زراعتی با هیأت شریک ساختند.
رئیس زراعت فاریاب ضمن یادداشت مشکلات، اطمینان داد که برای رفع تدریجی این چالش‌ها، پیشنهادات مشخص به مرکز ارسال خواهد شد. همچنان وی وعده همکاری و هماهنگی در بخش مدیریت منابع آبی به‌ویژه توزیع عادلانه سهمیۀ آب میان مردم را مطرح کرد.
او تعهد نمود که در هماهنگی با وزارت زراعت برای حل مشکلات زراعت و مالداری و بهبود وضعیت دهقانان در ولسوالی قیصار تلاش جدی خواهد نمود.
همچنین در حاشیۀ این سفر، رئیس زراعت فاریاب با مسئولان کوپراتیف ثانوی تولید غله‌جات «قیصار باستان» در مورد موجودیت تجهیزات و تاسیسات این کوپراتیف گفت‌وگو کرد و قرار است در این زمینه تصمیمات قانونی اتخاذ شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۱۴
Background image

در ولایت پکتیا برنامه آگاهی‌دهی و کنترول تأثیرات تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف کنترول مناطق آسیب‌دیده از تغییرات اقلیمی و ارتقای سطح آگاهی عامه، یک سیمینار یک‌روزه را در مرکز ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۹
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، همراه با آمر امور زراعتی و مالداری این ولایت، از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی بازدید کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۷
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با رئیس دفتر شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری کندز، با خیرالله توران، رئیس دفتر شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، دیدار کرد.
در این نشست، رئیس زراعت کندز بر. . .

بازگشت به خبرها