رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی قیصار سفر کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۵
رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی قیصار سفر کرد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، در رأس یک هیأت به‌منظور بررسی وضعیت زراعت و مالداری و شنیدن مشکلات مردم، به ولسوالی قیصار سفر کرد.
در جریان این سفر، نشست مشترکی با بزرگان، متنفذین، میرابان و دهقانان قریه‌های مختلف این ولسوالی برگزار شد. در این نشست، باشندگان محل مشکلات خود را در بخش کمبود تخم‌های اصلاح‌شدۀ گندم بذری، کودهای کیمیاوی، منابع آبی، اعمار کانال‌ها و بندهای کوچک آب‌گردان، نبود وسایل زراعتی و عدم دسترسی به امکانات ابتدایی زراعتی با هیأت شریک ساختند.
رئیس زراعت فاریاب ضمن یادداشت مشکلات، اطمینان داد که برای رفع تدریجی این چالش‌ها، پیشنهادات مشخص به مرکز ارسال خواهد شد. همچنان وی وعده همکاری و هماهنگی در بخش مدیریت منابع آبی به‌ویژه توزیع عادلانه سهمیۀ آب میان مردم را مطرح کرد.
او تعهد نمود که در هماهنگی با وزارت زراعت برای حل مشکلات زراعت و مالداری و بهبود وضعیت دهقانان در ولسوالی قیصار تلاش جدی خواهد نمود.
همچنین در حاشیۀ این سفر، رئیس زراعت فاریاب با مسئولان کوپراتیف ثانوی تولید غله‌جات «قیصار باستان» در مورد موجودیت تجهیزات و تاسیسات این کوپراتیف گفت‌وگو کرد و قرار است در این زمینه تصمیمات قانونی اتخاذ شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۸:۴۷
Background image

وضعیت جنگلات پسته ولسوالی شهر بزرگ بدخشان ارزیابی شد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، وضعیت جنگلات پسته ولسوالی شهر بزرگ این ولایت را بررسی و میزان حاصلات سال جاری را ارزیابی کرد.
این بررسی به هدایت. . .

بازگشت به خبرها