وزارت زراعت زمینی را به وزارت ارشاد، حج و اوقاف منتقل کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۰:۴۶
وزارت زراعت زمینی را به وزارت ارشاد، حج و اوقاف منتقل کرد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی و مولوی حمدالله اخندزاده، رئیس اوقاف وزارت ارشاد، حج و اوقاف در آن حضور داشتند، زمینی توسط ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف منتقل گردید.
این زمین بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) توسط ریاست اراضی به وزارت یادشده در شمال عینومینه مرکز ولایت کندهار، به مساحت دو هزار جریب، برای ایجاد قبرستان تخصیص داده شد.
قرارداد انتقال این زمین بین مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، و مولوی حمدالله اخندزاده، رئیس اوقاف وزارت ارشاد، حج و اوقاف، به امضا رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها