در سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری خزانی  غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۱:۵۷
در سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری خزانی  غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

قرار است سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری خزانی  از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت برای چهار روز از تاریخ نهم الی دوازدهم میزان  سال ۱۴۰۴ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و ده‌ها هزار بادیدکننده در بادام‌باغ کابل برگزار شود.
محصولات خوش‌کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس‌شده زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهال‌های مثمر و غیر مثمر، دستگاه‌های تولید برق آفتابی و تولیدات صنایع دستی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.
دهقانان و تولیدکننده‌گان می‌توانند از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی غرض همکاری‌های آینده قرارداد، تفاهم‌نامه و تعهد عقد کنند. 
بنا بر این، به آگاهی همه شرکت‌هایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده می‌شود که غرفه‌های این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱ سنبله سال ۱۴۰۴ الی ۸  میزان سال ۱۴۰۴، توزیع می‌گردد. 
مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها