یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۷ - ۱۳:۵۰
 یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

۲۷قوس ۱۳۹۸
یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در ولایت بلخ، از طریق ریاست زراعت این ولایت به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، تجهیز شده است.
این مرکز با هزینه بیش از دوصد هزار افغانی با سی درصد سهم سکتور خصوصی و هفتاد درصد سهم وزارت زراعت تجهیز شده است. این مرکز پروسس در قریه علی‌آباد ولسوالی نهرشاهی مربوط به زنان زراعت‌پیشه است.
این مرکز ظرفیت پروسس پنج‌هزار و ۳۲۰ کیلوگرام انواعی از ترشی‌ها، یک‌‌هزار و ۱۲۵ کیلوگرام مربا، ۶۵۰ کیلوگرام آش، ۱۴۵ کیلوگرام مصاله‌ دیگ و ۶۸۰ کیلوگرام رُب را در یک سال دارد. این مرکز به طور اوسط سالانه ۵۳۲هزار و ۵۰ افغانی درآمد دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها