در هلمند روند پیوند هزاران نهال آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۱۰
در هلمند روند پیوند هزاران نهال آغاز شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، روند پیوند هزاران نهال میوه‌دار را آغاز کرده‌اند.
این روند در قوریه مرکزی بولان واقع در مرکز لشکرگاه، در زمینی به مساحت پنج جریب اجرا می‌شود که در جریان آن ۲۷ هزار نهال از نوع زردآلو و سایر انواع نهال پیوند می‌گردد.
در میان این نهال‌ها، گونه‌های مختلف شفتالو، گِرنگیچ، آلوچه، پِلم، آلو بخارا و چندین نوع زردآلو شامل است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها