آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه بخشی از برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای مدیریت بهتر منابع آبی و افزایش ظرفیت ذخیره آب در مناطق زراعتی می‌باشد.
هدف از اعمار این چکدم جلوگیری از ضایعات آب‌های سطحی، کاهش مشکلات ناشی از کمبود آب و تأمین منابع پایدار برای آبیاری زمین‌های زراعتی در این منطقه است.
پروژه تحت نظارت مستقیم ریاست زراعت ولایت فاریاب تطبیق می‌شود و هزینه مجموعی آن ۸۶۵ هزار افغانی بوده که از بودجه وزارت زراعت تأمین گردیده است.
با عملی‌شدن این پروژه، انتظار می‌رود زمینه استفاده بهینه از آب، تقویت زراعت و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان در این ولسوالی فراهم گردد.
به شرکت قراردادی هدایت داده شده تا مطابق به معیارهای تعیین‌شده و احجام مشخص، پروژه را با کیفیت لازم به پایان برساند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها