تکمیل خریداری و انتقال ۳ هزار ۲۸۵ متریک تن گندم مازاد دهاقین تخار به سیلوی پلخمری

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۱:۱۵
تکمیل خریداری و انتقال ۳ هزار ۲۸۵ متریک تن گندم مازاد دهاقین تخار به سیلوی پلخمری

۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، در ولایت تخار در مجموع ۳ هزار ۲۸۵ متریک تن گندم مازاد دهاقین خریداری و به سیلوی پلخمری انتقال یافت.
برای ولایت تخار  ۲ هزار  متریک تن سهمیه از سوی کمیته مرکزی اختصاص داده شد. این مقدار در مدت دو هفته خریداری و انتقال داده شد که به دنبال آن، ۱ هزار ۲۸۵ متریک تن دیگر نیز به‌عنوان تشویق به سهمیه تخار افزوده شد. مقدار اضافی نیز طی یک هفته خریداری و انتقال یافت.
این روند به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم در حمایت از دهاقین و تقویت اقتصاد محلی ولایت تخار ارزیابی می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

بازگشت به خبرها