توزیع  بسته‌های مدیریت مالداری در ولایت دایکندی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۱۹
توزیع  بسته‌های مدیریت مالداری در ولایت دایکندی

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی  در همکاری موسسه ارتباط (TLO) توزیع بسته‌های مدیریت مالداری را برای ۲۵۰ مستفید در ولسوالی‌های شهرستان و نیلی این ولایت آغاز و از روند آن نظارت کرد.
این بسته‌ها که با هدف بهبود مدیریت مالداری، کنترول امراض حیوانی و تولید محصولات صحی و با کیفیت توزیع شد، شامل ۲۵ قلم جنس مورد نیاز مالداری از جمله اسپری پمپ، آب‌خوره و کاه‌خوره رابری، سطل و دیگ المونیمی، درم انتقال شیر، بالون گاز، کفش روسی، کرمیچ، صابون، ماسک، دستکش، کود سفید برای یوریا ترتمنت، پارچه و پلاستیک، لوله هواکش طویله و صافی شیر می‌باشد.
همچنان، ۷ قلم ادویه حیوانی شامل داروهای کنترول پرازیت‌های داخلی و خارجی، مولتی‌ویتامین‌ها، آنتی‌سیپتیک و ترمامیتر دیجیتالی نیز در جریان ورکشاپ‌ها برای مستفیدین توزیع گردید.
ریاست زراعت دایکندی هدف این توزیع گسترده را کمک به بلند رفتن کیفیت محصولات حیوانی، کاهش امراض و بهبود تغذیه مواشی عنوان کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS