توزیع  بسته‌های مدیریت مالداری در ولایت دایکندی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۱۹
توزیع  بسته‌های مدیریت مالداری در ولایت دایکندی

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی  در همکاری موسسه ارتباط (TLO) توزیع بسته‌های مدیریت مالداری را برای ۲۵۰ مستفید در ولسوالی‌های شهرستان و نیلی این ولایت آغاز و از روند آن نظارت کرد.
این بسته‌ها که با هدف بهبود مدیریت مالداری، کنترول امراض حیوانی و تولید محصولات صحی و با کیفیت توزیع شد، شامل ۲۵ قلم جنس مورد نیاز مالداری از جمله اسپری پمپ، آب‌خوره و کاه‌خوره رابری، سطل و دیگ المونیمی، درم انتقال شیر، بالون گاز، کفش روسی، کرمیچ، صابون، ماسک، دستکش، کود سفید برای یوریا ترتمنت، پارچه و پلاستیک، لوله هواکش طویله و صافی شیر می‌باشد.
همچنان، ۷ قلم ادویه حیوانی شامل داروهای کنترول پرازیت‌های داخلی و خارجی، مولتی‌ویتامین‌ها، آنتی‌سیپتیک و ترمامیتر دیجیتالی نیز در جریان ورکشاپ‌ها برای مستفیدین توزیع گردید.
ریاست زراعت دایکندی هدف این توزیع گسترده را کمک به بلند رفتن کیفیت محصولات حیوانی، کاهش امراض و بهبود تغذیه مواشی عنوان کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها