نمایشگاه محصولات خربزه در ولایت جوزجان برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۰:۲۵
نمایشگاه محصولات خربزه در ولایت جوزجان برگزار شد

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه محصولات خربزه ولایت جوزجان در محوطه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت از سوی ریاست زراعت برگزار شد.
 رئیس زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان گفت که به‌منظور نگهداری فرآورده‌ها و محصولات زراعتی، یک باب سردخانه عصری و معیاری با ظرفیت ۱۰۰ متریک تن در مرکز شبرغان ساخته شده است تا دهقانان بتوانند محصولات زراعتی خود را در آن نگهداری و در زمان‌های مختلف به بازار عرضه کنند.
در این نمایشگاه، محصولات خربوزه مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه، خواجه دوکوه، درزاب، خانقاه، فیض‌آباد، مردیان، منگجیک، خم‌آب، قرقین و قوش‌تپه به نمایش گذاشته شد. جوزجان یکی از ولایات شمالی کشور است که خربوزه‌های آن به‌دلیل مزه لذیذ و کیفیت بالا، به ولایات دیگر و حتی خارج از کشور صادر می‌شود. از مشهورترین انواع خربزه این ولایت می‌توان به ارکانی، آق‌نبات، چتری، زنبورچه، سبزک، دانیاری و گرگک اشاره کرد.
در پایان برنامه، از موسساتی که در بخش زراعت با دهقانان همکاری داشته‌اند، از سوی ریاست زراعت جوزجان تقدیر شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه، تشویق دهقانان و معرفی فرآورده‌های خربزه ولایت جوزجان عنوان شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها