نظارت از توزیع زنبور عسل و تجهیزات زنبورداری در تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۳:۲۷
نظارت از توزیع زنبور عسل و تجهیزات زنبورداری در تخار

۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری دفتر میشن‌ایست از روند توزیع زنبور عسل و تجهیزات مربوطه در سه قریه ایرچر، صافیای جنگل و علاءالدین ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت کرد.
در این پروژه، برای ۲۵ تن از مستفیدین که در هماهنگی با مدیریت خدمات زراعتی انتخاب شده بودند، به هر فرد دو صندوق زنبور و در حدود ۱۵ قلم تجهیزات زنبورداری شامل موم، دودپمپ، بوره، دوا، لباس مخصوص، چکش، پلاس، کارد تراش موم، شانه، صندوق خالی زنبور، پودر سلفر و یک دستگاه عسل‌کشی (برای استفاده در سطح سه قریه) توزیع شد.
این روند با حضور مدیر مالداری و صحت حیوانی ولسوالی ینگی‌قلعه به‌طور کامل نظارت گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها