نظارت از توزیع زنبور عسل و تجهیزات زنبورداری در تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۳:۲۷
نظارت از توزیع زنبور عسل و تجهیزات زنبورداری در تخار

۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری دفتر میشن‌ایست از روند توزیع زنبور عسل و تجهیزات مربوطه در سه قریه ایرچر، صافیای جنگل و علاءالدین ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت کرد.
در این پروژه، برای ۲۵ تن از مستفیدین که در هماهنگی با مدیریت خدمات زراعتی انتخاب شده بودند، به هر فرد دو صندوق زنبور و در حدود ۱۵ قلم تجهیزات زنبورداری شامل موم، دودپمپ، بوره، دوا، لباس مخصوص، چکش، پلاس، کارد تراش موم، شانه، صندوق خالی زنبور، پودر سلفر و یک دستگاه عسل‌کشی (برای استفاده در سطح سه قریه) توزیع شد.
این روند با حضور مدیر مالداری و صحت حیوانی ولسوالی ینگی‌قلعه به‌طور کامل نظارت گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها