نظارت از آبیاری مرحله دوم نهال‌های غرس‌شده در ولایت کاپیسا

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۱:۳۲
نظارت از آبیاری مرحله دوم نهال‌های غرس‌شده در ولایت کاپیسا

به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، تیم مشترکی متشکل از نمایندگان مقام ولایت و ریاست محیط زیست از روند آبیاری مرحله دوم نهال‌های غرس‌شده در دامنه‌های ولسوالی کوهبند، ده‌بلبل و ریگروان مربوط ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت به عمل آوردند.
این برنامه به هدایت مولوی محمدرحیم "نعمانی" رئیس زراعت کاپیسا و توسط آمریت منابع طبیعی در سه ساحه جداگانه تطبیق گردید. در جریان آن، مجموعاً ۱۵ هزار اصله نهال بادام که قبلاً غرس شده بودند، تحت آبیاری قرار گرفتند.
آبیاری این نهال‌ها با تلاش کارمندان آمریت منابع طبیعی و در همکاری با مسئولان ولسوالی‌های مربوطه انجام شد.
ریاست زراعت ولایت کاپیسا هدف از این اقدام را تقویت فضای سبز، حفاظت از محیط زیست و ترویج زراعت پایدار دانسته و تأکید کرده است که تلاش‌ها برای سرسبزی و آبادانی کشور همچنان ادامه دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها